Hjælp fra Zion

af Marianne Andresen
Copyright©
For nogle dage siden fik jeg pludselig så ondt i en tand at jeg var lige ved at græde. Det gjorde bare så ondt! Smerterne blev lige som værre og værre. Og jeg blev helt febrilsk da min tandlæge lige havde sagt, at der ikke var noget med tanden. Jeg tænkte, nej Gud hjælp mig og det skal være nu! Jeg vidste at Blue Star var et lægehold og gjorde mig bekymrende de tanker, om de også var tandlæger? Men på det tidspunkt tænkte jeg, at så måtte de sende beskeden videre og det var nu!

Jeg sidder på min stol og prøver at få ”forbindelse” i den svære proces af smerter, jeg prøvede at koncentrerer mig og lukkede øjnene. Jeg kommer på et split sekund straks ud i universet, ligesom suget ud, og jeg ser lige pludselig et gyldent nøglehul hvor der kommer den smukkeste fe fra den funklende blå stjernehimmel imod mig, Hun bærer den smukkeste blå kjole, som er broderet med guld stafferinger, hvor mønstret er formet blandt andet som stjerner og hjerter. Hun har i venstre hånd en stav, hvor på toppen af staven er en guldstjerne.

Hun drysser stjerne støv på min tand, og mine smerter forsvinder med det samme! Jeg bliver så varm og gråden sidder i halsen fordi jeg oplevede så varm en kærlighed, at hele min krop koger og mit hjerte smelter totalt! Jeg er fuldstændig oppe at køre efter denne oplevelse. Jeg gik et par dage og havde og stadigvæk har, forbindelsen til hende og tænker at dette skulle males som billede, så det har jeg gjort nu. Jeg spurgte hvor hun kom fra og hun sagde Zion, og jeg havde ikke kendskab på daværende tidspunkt, hvilken verden det var, men da jeg fulgte min intuition, tog jeg en af mine opslåede bøger og kom til at læse nogle linier, at Zion er på de himmelske planer meget tæt på Gud. Det var endnu en rørt oplevelse at vide, hvor tæt forbindelsen er til dette plan, jeg er meget taknemmelig.


Marianne Andresen
m_andres@post12.tele.dk
Disse oplevelser er skrevet af Marianne Andresen som i sin fritid maler billeder, rider heste og skriver en del på pc. Bruger blandt andet sine clairvoyante evner på mennesker og dyr der har brug for det. Arbejder til dagligt med børn.

 

Copyright ©  - Merete Gundersen   -  www.siqintelligens   -   All rights reserved.

siqintelligens.dk - Implementeret af ComSupport Gruppen - Admin