Læsernes mening om
Websiden

 Videnskab og Forskning

Jeg har med stor glæde læst websidens indhold og jeg må sige at jeg er imponeret over klarheden, enkeltheden og relationerne til videnskaben og forskningen. Jeg har altid haft min egen tro om kærlighed og tankekraft, som har hjulpet mig ufatteligt meget igennem en svær barndom, hvor frustrationen, ensomheden, det uforståelige i andres had m.m. gjorde voldsomt indtryk på mig.
Derfor har jeg også selv i et par år søgt efter forståelse samt uddybning og ikke fordømmelse af min tro og oplevelser. Først i psykologien, men da dette slet ikke rakte, siden i åndvidenskaben, som til gengæld er et bredt emne med mange vinkler.

Siden her er rigtig god og skiller sig ud på den måde at den beskriver det relevante/ kernen og forholder sig tæt opad videnskab og forskning.  Mange andre sider koncentrerer sig for meget om KÆRLIGHED/GUD og det er jo også det essentielle men det rækker slet ikke i relationen med videnskaben og den nutide gængse opfattelse.

Derudover kan det også være svært at koncentrere sig pga af de mange ord som ovennævnte,sjæl,indigo-,celestebørn etc, da det hele sommetider kan virke for "plat/utroligt/fjernt fra nutiden eller jordlivet" til at man kan vedligeholde den røde tråd og selv vurdere hele vejen igennem læsestoffet.

Jeg kunne tro at dette kan være én af forhindringerne for udbredelsen af denne viden, da jeg godt kunne selv, men til gengæld også havde en kraftig motivation i form af viljen til forståelse for mine mange egne oplevelser og tanker op igennem mit nu 24-årige liv samt viljen til forandring af de tillærte reaktionsmønstre.

Kærlig Hilsen Liljan Neidhardt

 

             
Har du nogen kommentarer så skriv venligst

 

siqintelligens.dk - Implementeret af ComSupport Gruppen - Admin