Den gennemsigtige mand

Af Anette


 

At finde vej

Kære Merete

Jeg har taget et langt tilløb til at kontakte den alternative verden med mine spørgsmål.

Jeg synes det er svært at finde ud af hvem jeg skal kontakte, for jeg vil gerne "mødes" af en jordbunden person med overjordisk kontakt. Det lyder måske kryptisk og nedvurderende, men jeg vil sige, at jeg finder det svært at forholde mig til de mange floromvundne ord og vendinger jeg ofte støder på, når jeg læser om clairvoyante og vejledere i den åndelige verden. Dine svar til andre, tyder på en jordbundenhed jeg kan håndtere, og derfor vil jeg gerne stille mine spørgsmål til dig. Jeg vil gerne have vejledning til hvordan jeg skal forholde mig til oplevelser jeg har haft i mit liv.

Jeg fornemmer at jeg har evner som jeg pt. ikke kan kontrollere. Rædsel, forsigtighed og nysgerrighed overmander mig når jeg oplever disse ting, så jeg mangler helt klart noget vejledning i, at nærme mig disse ting uden at blive så rædselsslagen at jeg må afvise det der kommer til mig.

Min første oplevelse som jeg kan huske, er fra min barndom hvor jeg en tidlig morgen vågnede og så en gennemsigtig mand under min brors seng, som stod i den anden side af værelset. Den gennemsigtige mand var hemantype med en stor firkantet brystkasse. Han lå halvt under sengen med benene, og overkroppen ude som om han var ved at kravle ud. Han gjorde intet, bevægede sig ikke, sagde intet, han lå der bare. Jeg var hunderæd, lå musestille og ventede på at familien skulle vågne. Jeg kan ikke huske hvornår og hvordan han forsvandt, blot at han var der. Senere har nogen fortalt mig at han var et spøgelse eller en ånd, og det er da muligt jeg ved det ikke.


Manden i lyset

Næste gang, hvor oplevelsen var så tydelig at jeg husker den, var nogle måneder efter min fars død for 7½ år siden. Jeg lå på min seng og læste, på siden med hånden under hovedet. Min 2-årige datter sov i sin seng ved siden af mig, og der var ikke andre hjemme. Pludselig hørte jeg inden i hovedet, at det bankede på bag mig. Dér bag mig var der ikke andet end garderobeskabe. I tanken vendte jeg mig om, og så en døråbning med et skarpt lys gennem tåge. Op ad dørkarmen stod en yngre mand nonchalant hvilende på albuen på dørkarmen, og med det ene ben ind over det andet. Jeg kunne kun se ham i silhuet, men indtrykket var ironisk, som om han morede sig lidt over den uro han vakte hos mig.

Jeg blev fuldstændig rædselsslagen, og bad ham om at gå igen, hvilket han gjorde. Bagefter var jeg ked af at jeg havde reageret sådan, for det var jo vildt spændende, og måske bragte han besked fra min far. Jeg talte med min veninde om oplevelsen, hun har clairvoyante evner og blev meget misundelig over "besøget" for hun oplever tingene anderledes. Noget tid efter havde jeg endnu en oplevelse som igen skræmte mig rigtig meget. Jeg lå i min seng en aften, og pludselig var det, som om en bølge af kraft var ved at vælte ind over mig.

Flash back

Jeg måtte igen afvise "henvendelsen" og bølgen trak sig tilbage. Jeg fortalte igen min veninde om hændelsen, og hun sagde til mig, at hvis jeg ikke vil have at disse oplevelser, skulle jeg bede indtrængende om det, og siden har jeg ikke haft den type oplevelser. (hvad jeg selvfølgelig har fortrudt) Dog er det som om den åndelige verden presser sig på, for jeg har andre og mildere oplevelser, som ikke er så skræmmende.

Jeg får f.eks. pludselige flashes af følelser og billeder. Det kan f.eks. være som den dag for en måneds tid siden, da jeg kørte i min bil ad en rute jeg ikke før har kørt, og kom til et sted, hvor der over en stor vej var en fodgængerovergang med lysregulering.

Jeg kørte frem for grønt, og i venstre side stod en mand overskrævs på sin cykel og ventede på grønt, og i højre side stod en yngre kvinde med tasken over skulderen og ventede også på grønt lys. Der var intet der indikerede at de kendte hinanden, og de så fuldstændig neutrale ud. I det øjeblik jeg passerede fodgængerovergangen, fik jeg et flash - et øjebliksbillede af at manden på cyklen ville kvinden med tasken ondt, og at hun var meget bange for ham. Det var som at være i et spændingsfelt et kort øjeblik, og sekundet efter var billedet og følelsen væk, og jeg kørte videre, temmelig rystet over min oplevelse.

Sådanne flashes har jeg haft tidligere, men ingen så tydelige at jeg husker hvad jeg så og følte. Men har vel afvist dem som ... ja hvad ved jeg. Jeg oplever i hvert fald ofte, at tale med et menneske, kendt som ukendt, og jeg fornemmer og føler ting omkring personen som på ingen måde bliver sagt eller vist.

Merete, kan du fortælle mig hvad det her er for noget, hvordan jeg håndterer disse oplevelser, og hvor jeg evt. kan få vejledning til at få overblik over hvad det er der foregår? Jeg ser frem til dit svar.

Med venlig hilsen Annette

Ps. Anette har modtaget et personligt svarTil Toppen

 

siqintelligens.dk - Implementeret af ComSupport Gruppen - Admin