Det Spirituelle Menneske  bind 4
Af Merete Gundersen

ISBN: 87-91003-12-1

Sider: 128

Pris:   148 kr.

 

Denne bog, Det Spirituelle Menneske, bind IV, formidles til læserne med en lysende, særlig udvidelse, et ekstra trin til indsigt. Som i seriens øvrige bind er der tale om fremadrettet og visionær viden inden for den psykospirituelle genre. I dette bind sættets der især fokus på:

 

  • Evolutionær Intelligens
  • Lysets eviggyldige strøm
  • SIQ Intelligens
  • Øjets indre spektrometriske syn
  • SIQ og personlighedstyper
  • Kosmisk clairvoyance


I denne bog fremdrages igen nye aspekter af, hvad psykospiritualitet er og hvad det gør ved os mennesker. Vigtigheden af denne viden må aldrig undervurderes, idet det ofte er her, der findes gennemgribende nytænkning. Denne nytænkning er med til at flytte vores opfattelse, så vi ser, hvad virkeligheden også kan være.

Som i de forudgående bind 1-3 af Det Spirituelle Menneske skabes der brobygning mellem den almene opfattelse af de menneskelige, psykologiske principper og den mere psykospirituelle del af den menneskelige udvikling. En udvikling, som der undertiden kan ses en vis berøringsangst for inden for den almene psykologi. Denne berøringsangst kan skyldes uvidenhed, her er Merete Gundersens forfatterskab en vigtig kilde til indsigt.
 
Bogen er modig, vis og visionær. Den belyser mange, nye indfaldsvinkler til det spirituelle vidensfelt.

 

Læs Anmeldelse af bogen
HER

 

Bestil bogen
HER

 

Kontakt

 

siqintelligens.dk - Implementeret af ComSupport Gruppen - Admin