Det spirituelle Menneske - Bind 1
Af Merete Gundersen

ISBN:  87-91003-06-7

Sider:  96

Pris:    148 kr. 

 

Det Spirituelle Menneske bind 1 rummer en række afvekslende række af vigtige emner der alle åbner for en information om det spirituelle menneske og det lys af hvilken forfatteren mener det spirituelle menneskes oplevelser og tanker fødes.

Der peges på at dette lys spektre indeholder et stort udviklingspotentiale og fra nye vinkler belyses en avanceret viden om især:

  • Det elektromagnetiske Menneske
  • Hjernens opgave ved åndelig lysindstrømning
  • Menneskets højere udviklingstrin
  • Aura, bevidsthed og reinkarnation
  • Clairvoyance og psykiske evner

I et moderne og velgørende lige - til sprog oplyses der om SIQ®-Den Spirituelle Intelligens, og der afdækkes overraskende områder af hvad bevidstheden også indeholder.

 Læsningen formidles yderligere gennem en række korte indføringer i alle disse begreber. Denne righoldige bog, Det Spirituelle Menneske 1, fremlægger en unik viden om det menneskelige lysunivers – og tilmed om fremtidig forskning i tankekraft. Indsigtsfuld, spændende og yders vedkommende læsning.


Uddrag fra forord af Torben Skettrup, Ph.d. og docent i fysik ved DTU
Der bliver berørt mange emner og læseren bliver ført vidt omkring. Man fornemmer tydeligt den omfattende viden, som bliver kanaliseret ned i disse skrifter. – I begge bøger bliver der gjort meget ud af at fortælle om menneskets sjæls- og åndsstruktur.

Det er således en stor glæde, at jeg byder Merete Gundersens nye bog serie velkommen og ønsker, at alle, der læser den, må føle sig opløftet og få glæde og udbytte af at læse den.

 

Læs anmeldelser af bogen
HERBestil bogen 
HER

 

siqintelligens.dk - Implementeret af ComSupport Gruppen - Admin