FAQ
Hyppige spørgsmål 
 

Siden hvor du kan spørge om SIQ® - Den Spirituelle Intelligens

 

Træning af den 6. sans

 


 

Hvad kan du anbefale ellers når jeg skal træne mit tredje øje alene?
Meditation og visualisering, træning med tarokkort og englekort, Der er ofte fine bøger med til kortene som kan vejlede dig til forståelse. Og så den allervigtigste ting, det er at arbejde med dig selv for at blive et bedre menneske.

Her er der især tale om at arbejde med accept- tilgivelse, jalousi, fred og frihedsidealer. Her kan min bog
Hjertets Energi og medfølgende CD være en god hjælper. Det er meget vigtigt at få hold på sit følelsesliv og have en stor grad af selverkendelse for at kende egne ubalancer. Vi har dem alle, men det at sætte fokus på dem gør, at vi arbejder os frem til at opløse dem.
 
Dernæst er det vigtigt, at du arbejder med etik i forhold til at kunne bruge sit tredje øje og dermed sine clairvoyante evner. Etik skal du arbejde med og her kan du stille dig selv spørgsmålet: Hvad er motivet for, at jeg ønsker at kunne bruge mit klarsyn. Og svaret skulle gerne indeholde en høj etisk moral. Jeg kan også anbefale dig at læse bogen:
Clairvoyance & Selvudvikling af Rita Johanssons den er let læst og giver en meget fin indføring i begreberne og nogle unikke redskaber til udvikling af det tredje øje. SE også film om The Third Eye
 

Har du kendskab til krystaller? hvis ja, er der en forskel hvis jeg har flere end en af den samme krystal?
Jeg arbejder ikke selv med krystaller, det er der mange andre der meget dygtigere til end jeg.

Her kan jeg anbefale dig at læse bogen:
Balance af Jette Holm og Susanne Kihlgast i denne bog er der især en øvelse, jeg kan anbefale dig, den hedder ”Den vise stjerne” og findes på side 64, af samme forfatter findes bogen Krystallernes univers, og krystalvisdom.
Også bogen:
Krystaluniverset af Ulla Runchel giver nye indsigter i krystallernes univers.
Sluttelig er der bogen Krystalhealing af
Lone Hertz

 


Hvad er de typiske tegn på en aktiv 6 sans?

 • Det at kunne se og sanse, hvordan andre mennesker har det uden at tage udgangspunkt i sit eget følelsesliv
 • At se eller sanse det, der er usynligt for andre mennesker
 • At kende sine egne, healende kræfter
 • At kunne se eller sanse en anden verden
 • At have eller kunne modtage information fra sit sjæls og ånds aspekt
 • At have eller få klardrømme
 • At se, fornemme eller direkte få indsigt i, hvad der skal eller kan ske i fremtiden i eget eller andre menneskers liv
 • At se ind i sit eget tidligere liv, spontant eller under en øvelse
 • At være I stand til at skrive automat skrift
 • At kunne se eller sanse aura
 • At vide hvad energi er og hvordan man skal bruge det 


Drømme
Af Merete Gundersen 
Maleri - De mange drømmeverdener
 © Josephine wall –
www.josephinewall.co.uk

 


Drømme fra Helene Harpelunde
- svar Merete Gundersen, psykoterapeut og forfatter

Det er virkelig interessant at læse om den viden du besidder. Jeg har i mange år haft interesse i drømmesymbolikkens vej til større selvforståelse og ikke mindst på det spirituelle plan. Da jeg var omkring de 20 år begyndte mine drømme at tage form af mere spirituel karakter, selvom jeg intet gjorde for, at opsøge noget sådant i mit vågne liv. Men de ekstreme oplevelser i drømme gjorde mig mere og mere nysgerrig efter at vide hvad de drømme skulle til for.
Nu skriver du at især drømme har din bevågenhed i forbindelse med den spirituelle intelligens og jeg ser også at en klar vej for denne er at vise vej via drømme (såvel som i meditation). Jeg er faktisk lidt tilhænger af, at vi mennesker lever mere det daglige liv efter det følelsesmæssige og/eller kropslige og ubevidste end efter en altid klar og retningsvisende bevidsthed. Alle dele flyder til tider sammen andre gange er vi mennesker fortræffelige til at skille tingene ad...nok alt efter behov.

Jeg er lidt nysgerrig på om du kan genkende nogle af disse (meget kortfattede) drømmesymbolikker/historier;

 

Drøm
En høj mand med langt hvidt skæg træder ud af skyerne, viser mig vej gennem skyerne og fortæller mig om livet deroppe.
Det er et meget stærkt og smukt GUDS symbol som bliver dig vist. Det vises dig fordi du skal erkende dit gudsforhold og tænke over hvad du ønsker at bruge det til og hvad du mener at kunne bruge det til. Det er en hilsen fra din sjæl/ånd om at tænke over livets store spørgsmål.
Han stopper og viser mig en stor flot svævende snoet plante med kæmpemæssige blade.(som jeg senere bruger som motiv i et oliemaleri i det vågne liv)

Svar
Denne snoede plante viser vejen til Gud hvis du ønsker at følge den. Men den er også symbolet på din egen DNA streng. Denne DNA streng er din egen kode til dit liv, og denne DNA er der hvor du hænger sammen med skabelsen altså der hvor du hænger sammen med de skabende guddommelige kræfter og der hvor du er forbundet med din sjæl og ånd. Så altså kan nu gå tilbage til Gud i dig hvis du ønsker det for at hente visdom men også til din sjæl og ånd.


Drøm
(i en anden tid) Jeg er ung kvinde med fattige klæder og har mit barn indsvøbt i et klæde. Jeg står i det dunkle landskab og ser en stor kirke på toppen af et bjerg med en masse trapper op. Jeg bliver nødt til at gå derop af en eller anden årsag for at "ofre mit barn" eller give det til præsterne/kirken.

Svar
Ja det er også meget meget smukt det betyder at du ligger gamle måder at leve på væk. Du går mod højere erkendelser i dit liv og det betyder at du er rede til det hvis du vil det. Ofre skal i denne kontekst ikke forstås som at give afkald i negativ forståelse det er afkald som forståelse og begyndelsen til noget nyt

Drøm
Da jeg endelig når ind i kirken tager en præst (mand med en dekoreret kappe og en form for pave hovedbeklædning på) venligt imod mig og jeg bliver vist ind i en glimtende kirke med guld overalt. (virker katolsk)
Det er ganske unikt du bliver her budt velkommen hjem til dit åndelige jeg.
Da jeg afleverer barnet åbner der sig en port hvor et utroligt kor synger for mig.

Svar
Vi kan sige at det er en form for velsignelse og en indtræden for dig i en højere form for energi du har altså lagt meget bag dig og du har gjort alt det du skulle ifølge formålet med dit liv og det du skulle lære  så langt du nu er i dit liv Dette er en spirituel åbning og en opvågning af ånden i dig. Det er en meget spirituel drøm og ved en sådan drøm sker der en opvåning af din spirituelle intelligens.


Drøm
Min mor står i en fin hvid natkjole på altanen hun kalder på mig for der er noget hun vil vise mig. Jeg går ud til hende. Himlen er sort med stjerner på. Der danner sig en cirkel på nattehimlen hvor den bliver større og større. Den ender op med at blive et stort horoskop med alle tegn hvor en lyskegle snurre rundt fra midten og lyser ud på tegnene.

Svar
Det kan betyde flere ting, dels at du vil være dygtig til astrologi men det peger også på dit åndelige tilhørssted altså du kan se hvor du hører hjemme i universet. Du kunne studere dit stjernetegn og se hvad det fortæller dig. Dette peger drømmen herimod.

Drøm
Jeg bliver sendt i helvede og møder djævlen. Han er en lille fin mand med sort korset på. Hans rum er intimt med blodrøde vægge og en stor rund seng i midten. Han lægger an på mig, men jeg kommer til at grine af ham for han ser ved gud sjov ud. Det bliver han meget fornærmet over og jeg bliver hentet af nogle store mænd. Jeg bliver bundet til et gitter med et flammehav af ild nedenunder og det gør forfærdeligt ondt.

Lige som det er allerværst står jeg pludselig med næsen ind en stor trædør. Den går op af sig selv. Jeg træder ind i et meget fredfyldt rum. Med rolig knitrende ild i kobberfade, vægge af bjergkrystal og store buede vinduer med kig ud til en blå klar himmel. Jeg hører fugle fløjte. Det er et dejligt sted at være. Det måtte da være himlen.

Svar
Det er meget smukt dette betyder at du går igennem skærsilden ind til dit guddommelige jeg og kommer ud i den smukke guddommelige verden.  Det ser ud til at du følger din udvikling helt som du skal.  Du kan udvide din viden og kunnen ved bevidst at sige ja til at udvikle din iboende SIQ den er ikke slumrende, men vagt du skal blot træne den i din vågne hverdag, dette gøres via bøn meditation og visualisering og bevist positiv tænkning.
Man kan bruge den indenfor kunst, alternativ helbredelsesformer, som psykolog, psykoterapeut og flere andre medmenneskelige arbejdsområder. Du kunne også blive en meget dygtig astrolog.

Drøm
Jeg ser mig selv i en alder omkring 50 års alderen gående med en arbejdsmappe og har hvid skjorte på og kakifarvet bukser på. Jeg er på rejse i et arabisk land og går ned af nogle smalle stræder, hvor jorden er tør og gul at gå på. Jeg har været i landet for at arbejde før. Jeg går meget målrettet hen til et bestemt sted jeg plejer, at opholde mig for at arbejde. Jeg møder to høje mørklødet mænd med fuldskæg og i farverige kjortler. De står omkring et højt rundt bord og hygger sig over et glas te (små fine dekorerede glas). Ved siden dem står en flot tekande med ornamenter. Da de ser mig bliver jeg budt velkommen til landet igen… får et glas te og de viser mig vej ned til mit arbejdsværelse (hus).   

Svar 
Her er taler om at få reaktiveret en urgammel viden i dit sind en viden som du trækker på når du blandt andet kigger i stjerner. Men det er også en rejse til et tidligere liv du har haft for flere hundrede år siden. Du vil sikkert inden længe drømme igen om dette sted for at modtage denne viden fra den gang til brug i denne inkarnation.

 


Kontakt for spørgsmål


 
Tilbage til FAQ


 

Copyright ©  - Merete Gundersen   -  www.siqintelliens   -   All rights reserved.

siqintelligens.dk - Implementeret af ComSupport Gruppen - Admin