Kærlighedens Urkraft
af Merete Gundersen

ISBN: 87-91003-09-1

sider:  96

Pris:    188 kr

 

 

Kærlighedens Urkraft

En moderne englebog om meditation, visualisering og bøn. En bog, som viser vejen til et rigere liv på mange planer.

Kærlighedens Urkraft beretter om månedens engel, som man selv kan finde ind til gennem meditation og visualisering og bøn. Månedens engel kan være din kærlige vejviser for dit liv igennem alle årets 12 måneder. Enkelt fortalt, fuld af kærlighed, varme og indsigt er denne bog en lise for sjæl og sind.

Hjertet berøres
Merete Gundersen åbenbarer i denne lille bog sin indsigt i De Hellige Nætter og deres betydning for det kommende år.
Med stor nænsomhed åbner bogen dine øjne for det ansvar, du har for din egen virkelighed, som du oplever den. Du får hjælp til at se, hvordan du kan ændre din virkelighed, så den bliver mere kærlighedsfuld.

Så længe De Hellige Nætter varer, giver Merete Gundersen dig forslag og anvisninger, som du kan støtte dig til året igennem. En hjælp til at åbne dit hjerte og leve dit liv i overensstemmelse med kærlighedens budskab.
Dit hjerte vil blive berørt og du vil blive mentalt løftet af at læse bogen.
Kirsten Merrild, psykoterapeut


En fin indsigt

Som indledning til bogen føres vi gennem Skabelsen.
Processen beskrives, så jeg, når jeg læser den, føler, at jeg er midt i oplevelsen og den svære proces, vi alle gennemlever, når vi fødes til et liv på Jorden. Vi får også at vide, at meningen med skabelsen er, at vi skal finde ”det guddommelige jeg” i vort indre og leve det ud i livet, overalt hvor vi færdes.

Da jeg læste Skabelsesberetningen, forstod jeg, hvorfor jeg har haft så svært ved at acceptere mit liv her på Jorden.
Annelisa Thine Jensen, kontorassistent


Fred og glæde til livet

Kærlighedens Urkraft er en bog fuld af kærlighed og livsmod. Det er bogen, der bringer kærligheden frem i alle, der læser den.

Meditationerne og visualiseringer i bogen beskrives som et års rejse i sig selv. Du bliver i stand til at komme dybt ned i dig selv og ved egen hjælp og handlekraft opnå den fred, som vi alle søger. Freden i dit eget sind giver glæde, glæde smitter, glæde giver glæde, og vi begynder at bevæge os ind i nogle nye energier af glæde.

Og hvem vil ikke glæden i livet? Merete Gundersens bog ”Kærlighedens Urkraft” viser dig vejen til glæden på en meget enkel og smuk måde. Bogen er let læselig, og en bog man bør eje.
Af Vibeke Qvist, centerchef, Frederiksberg Center


Det, at mærke følelsen af lykke, er en træningssag /
Merete Gundersen  
Anmeldelse af bogen

 


Bestil bogen

 

Copyright ©  - Merete Gundersen   -  www.siqintelligens   -   All rights reserved.

siqintelligens.dk - Implementeret af ComSupport Gruppen - Admin