Min Spirituelle Dagbog
Af Merete Gundersen

ISBN:  87-91003-14-8

Sider: 109

Pris:    158 kr.

I denne åbenhjertige beretning, som Merete Gundersen her folder ud for os, kan vi virkelig fornemme og forstå, hvad det i flere henseender betyder for et menneske at modtage mange spirituelle/åndelige oplevelser.
Bogens sigte er ikke at analysere oplevelserne, de er her fortalt i form af dagbogsnotater – præcis som det, der er hændt, uden nogen form for ‘censur’. Den prøver ikke at give nogen forklaring på, hvorfor eller hvordan man kan opleve disse særlige hændelser. Det kan man læse om, og få en forståelse af, i Merete Gundersens bogserie: Det Spirituelle Menneske I + II+ III.

Den foreliggende og netop så autentiske bog: “Min Spirituelle Dagbog”, fremstår oprigtig og ærlig – og her kan man som læser komme til at føle den form for nysgerrighed, som gør, at man selv har lyst til få denne type oplevelser. Alle kan opleve det samme, som beskrevet her – dette er et af forfatterens budskaber – blot man arbejder med meditation, bøn og næstekærlig tænkning.

Her kan man som læser støde på flere nye begreber. Denne udvidelse af sproget “serveres” i et let tilgængeligt, levende og meget beskrivende sprog. Således føres man på lette vinger ind i nye universer og dimensioner.
Min Spirituelle Dagbog er en speciel bog, der ikke er let at lægge fra sig. Fuld af kærlighed og varme, og man sidder tilbage med en følelse af, at der er noget, der er større end jeget.

Jegets ubegrænsede frihed kan opleves ved læsningen af denne bog.

 

Læs anmeldelser af bogen
HER


Bestil bogen 
 HER

Copyright ©  - Merete Gundersen   -  www.siqintelligens   -   All rights reserved.

siqintelligens.dk - Implementeret af ComSupport Gruppen - Admin