CD
Kærlighedens Urkraft

 

Kærlighedens Urkraft

Indtalt af: Merete Gundersen

Musik af:    Michael Sejr Møller

Pris:            128 kr

 

Kærlighedens Urkraft er 25 min. meditations musik med tale af Merete Gundersen.
 
En guidet meditativ visualiserings Cd, hvor man ledes til at møde sin Guidende engel. Blide toner, smukke vejledninger som gør det let for dig at ”se” sanse og fornemme din unikke Engel. 

På denne cd lytter vi til Michael Sejr Møllers rytmiske blide klangfulde musik som  flyder sammen med Merete Gundersens tale til en unik helhed.

Kærlighedens Urkraft er en cd fuld af kærlighed og livsmod. Det er en CD der bringer kærligheden frem og skærper alle sanser. Den giver en helt exceptionel adgang til dybet af vores eget indre. Alle der lytter til CD`en bliver løftet i nogle højere oktaver af kærlighed og livskraft.

Meditationerne på denne frydefulde CD er et års rejse ind i sig selv. Du bliver i stand til at komme dybt ned i dig selv, og ved egen hjælp og handlekraft, opnå den fred som vi alle søger.

Freden i dit eget sind giver glæde, glæde smitter, glæde giver glæde, og vi begynder at bevæge os ind i nogle nye energier af glæde.

Og hvem vil ikke glæden i livet? Merete Gundersens nye CD Kærlighedens urkraft viser os vejen til glæden via os selv og vores eget indre, på en meget enkel og smuk måde. En CD man bør eje.

Til Cd’èn er der skrevet en bog med samme titel, denne kan læses som et supplement til Cd'en.

En unik Cd der viser dig vejen for dig der gerne vil lære dine personlige engle at kende.
 
 


 
 Læs anmeldelserne af CD`en

 

 
Læsernes oplevelser med CD´en


 

 Bestilling af CD For kontakt


Copyright ©  - Merete Gundersen   -  www.siqintelligens
   -   All rights reserved.

siqintelligens.dk - Implementeret af ComSupport Gruppen - Admin