CD - Hjertets Puls


Hjertets Puls

Musik af : Carsten Fabricius

Pris:         98,00 kr.


33 minutters meditativ beroligende og klangfuld musik uden tale. Komponeret af, Carsten Fabricius.
Velegnet til almindelig afslapning, meditation og visualisering. 


Menneskets indre er så fintfølende at en lille bitte lyd kan fortælle mere end tusind ord.

At stole på sit indre univers er noget af det sværeste vi kan blive udsat for.
Derfor er en rejse i sjælens indre univers med takterne til Hjertets Puls, en rejse til at genhøre og føle vores egen evighed.
Når Hjertets Puls er rolig er der plads til at udforske det indre univers. Det er denne ro jeg gerne vil invitere lytterne til at opleve gennem min musik.

Carsten Fabriciu`s stille romantiske musik følger menneskets naturlige hjerterytme, dermed opnås optimal fred i sindet.


Velkommen til en rejse med Hjertets Puls, ind til din egen indre virkelighed.

 

 
Lyt til musikken


 
Bestilling af CD

 
Læs om Carsten og hans musik

Jeg blev født en kølig decembermorgen i 1960 på en klinik på Amager. Mine forældre boede i en lille lejlighed i Bremensgade og her boede jeg de første 3 år af mit liv. De flyttede til Roskilde i 1964 hvor jeg havde den største del af min opvækst. Allerede tidligt fik vi klaver og senere et monster af et elorgel, med alt hvad det indebar af mærkelige lyde i huset – Jeg synes det var vildt sjovt at lege med, og da jeg opdagede at min far også havde en spolebåndoptager med mikrofon og mulighed for at optage med ekko osv. – Tjah, så var jeg solgt.

Da min mor i 1970 havde 30 års fødselsdag fik hun en Levin guitar i fødselsdagsgave, men det var ikke meget hun fik den at se – den snuppede jeg og hun havde ualmindeligt svært ved at få den ud af hænderne på mig.

Allerede i 72 var jeg begyndt at spille i et band og vi var faktisk rimeligt gode, men det der interesserede mig allermest var lyde – Lyde som gav én en fornemmelse af noget stort. Noget der aldrig har sluppet mig og noget jeg altid vil søge efter. Jeg elsker fornemmelsen af, at det er musikken og lydende der skaber deres eget liv – Et liv hvor man kan rejse til det fjerneste i det menneskelige univers.

Menneskets indre er så fintfølende at en enkelt lille bitte lyd kan fortælle mere end tusinde ord – og samtidig give én en masse associationer. At stole på sit indre univers er noget af det sværeste, vi som mennesker bliver udsat for – Derfor er en rejse i sjælens univers som at følge efter Hjertets Puls – en puls vi vil kunne høre og føle i vores egen evighed.

  

Når Hjertets Puls er rolig, er der tid og plads til at udforske vores indre univers – skabe vores egen dagsorden, helt fri for indblanding fra andet end vores eget selv og skabe orden i det indre jeg.

Det er denne ro jeg gerne vil give en mulighed for at finde, til dig der som menneske, føler et behov for at være i denne indre ro.

Musikken her er skrevet til at meditere til, og ment som en hjælp til at finde den rolige puls der er brug for til at finde den indre ro.

Jeg har lavet langt over tusinde indspilninger af musiknumre gennem de sidste 30 år og er i dag direktør for et lille pladeselskab, men dette er ikke min primære beskæftigelse. Jeg har også mange andre kasketter på, da jeg ville dø inden i, som menneske, hvis jeg kun skulle sidde i et studie og lave musik.

Min nuværende primære opgave er at være leder af et opholdssted for unge omsorgssvigtede mennesker mellem 16 og 23 år. Unge der er blevet ladt i stikken i systemet og ladt i stikken af deres forældre.
Det er blevet én af mine livsopgaver at få disse unge til at genfinde deres egen integritet og skabe sig et liv, hvor de ikke også ender med at svigte sig selv.

Al den energi disse dejlige unge mennesker viser sig at indeholde, skaber så meget glæde og inspiration, så jeg ind imellem bliver nødt til at sætte mig i studiet og lege med mine lyde og glædes over at det lykkes og desværre også indimellem at græde over at det ikke helt er lykkedes. Så må jeg finde mit indre univers og finde mit hjertes puls og tage mine tanker alvorligt.

H. C. Andersen sagde en gang – ” At rejse, er at leve” og det har han bestemt ret i, men jeg foretrækker at sige det lidt anderledes ” At leve, er at rejse” og at leve kan ikke lade sig gøre uden skrammer på både krop og sjæl. Derfor er det mere end vigtigt, at lytte til sit hjertes puls og pleje sin egen integritet, for kun her kan du få din helt egen sandhed at vide.

Kasketter er der masser af – det kan både være i form af titler på et job eller hvad du står for, med et logo, en tekst på en t-shirt, en hårfarve eller tøjstil…
Disse kasketter har det med at skifte gennem livet, men der er kun én titel jeg er stolt af at bære…Menneske.

Rigtig god fornøjelse med din rejse i sjælens univers og må dit liv give plads til at følge dit hjertes puls.


Med venlig hilsen
Carsten Fabricius

se mere
 http://www.roarmusic.dk/

 Meditation og visualisering

Af Merete Gundersen
Copyright©

Ved at meditere daglig eller så ofte man kan, vil du opnå indre fred, kærlighed til dig selv og til verden.
Hvis du finder frem til den musik der lige netop taler til dig, vil du få den  største effekt af både visualisering og meditation.

Nogle mennesker foretrækker at meditere helt i ro, eventuelt med et mantra, men ved at have musikken med i sine meditationer forøges velværet helt ind i cellekroppens kerne. Musikken på virker alle celler således cellen får lettere ved at finde sin indre orden. Musikken kan være med til at styrer cellen mod indre orden og harmoni. Dette kan betyde at kroppen bliver påvirket af cellens optimale måde at agere på og derved styrkes immunforsvaret og kroppen søger mod en sundere tilstand.
Mange fysiske og psykiske tilstande kan påvirkes gennem meditation med lyden som hovedfaktor.

Man skal meditere jævnligt for at opnår en større indre fred , velvære, harmoni og balance i livet. Jævnlig meditation og afslapning vil give mærkbare gevinster. Stressniveauet vil falde, livsglæden og livets flow vil blive naturlige værens tilstande. 

Også sindet og det psykiske velvære vil blive påvirket af at neuronerne i hjernen søger mod større orden via musikken og den indre ro. Meditation fremmer kroppens normale evne til at vedligeholde optimal hjernefunktion, forbedre blod omløbet og vil tillige normalisere den kemiske og elektriske aktivitet. Meditationen kan bruges til at opnå mental klarhed.

Når man mediterer jævnligt vil man kunne mærke en tydelig indre fred og kærlighed, dette vil være nogle af de mest mærkbare ændringer der vil ske. At opnå indre fred , styrke og et større udsyn for sig selv, vil skabe accept af egen værdi og vil skabe overskud til at glæde andre.Gennem meditationsmusik og visualisering kan du opnå
Kærlighed til dig selv og næsten
Indre harmoni og fred
Selvaccept og udsyn
Kontakt til dit spirituelle sind
 Anmeldelser

 


 Bestilling af CD

 

Kontakt
 

 

Copyright ©  - Merete Gundersen   -  www.siqintelligens   -   All rights reserved

siqintelligens.dk - Implementeret af ComSupport Gruppen - Admin