Den blå dame

 

Af Marianne E. Pedersen
Copyright©

 

 

 

 

 

Kære Merete

 

Det betyder meget at kunne fortælle om den oplevelse, jeg havde i midten af november under to meditationer.

 

Over mit hoved blev den ydre skal 10 - 15 cm over hovedet krænget op. Det var en sej hinde som vanskeligt lod sig bevæge så det foregik med megen modstand, smertefuldt og ubehageligt. Jeg kunne kun koncentrere mig om at vente på at ubehaget forsvandt. Det stoppede ca. ud for ørene og da så jeg det lyse blålige transparente lag som nu var rundt om hovedet. Så stoppede meditationen.

 

Under den næste meditation begyndte denne skal/ hinde rundt  om kroppen at rulle nedover, det føltes som at blive skrællet af, som at skifte ham. Den rullede nedover hurtigere og hurtigere til den rullede ud over tæerne og forsvandt. Nu kunne jeg se hvor grå og mørk hinden var. Tilbage var en lysende blå, klar og transparent luftigt lag som var helt rent.

 

Da så jeg mig selv, som en kvinde med denne blå lidt seje hinde og under hinden var hun af en substans som var både flydende og luftig og alligevel ingen af delene. Substansen var fortættet i en meget hård tæt masse i knoglerne. De var hårde som krystal meget tynde og stærke og alligevel så skrøbelige som tyndt glas. De var umådelig stærke og så lette at knække. Hun indeholdt alt og alligevel så lidt og så let.

 

Hun bestod helt igennem af det samme stof, blåt klart transparent nogle steder fortættet som i den ydre skal og i knoglerne. Hun var tynd og med lange lemmer med en spinkel bygning og helt uden fedt og proteiner, som vi har i vores krop.

 

Hun var lille og urgammel, gammel langt ud over vores tidsregning, hun sad der så roligt og hvilede fuldkommen i sig selv.

Hun ventede ikke, ej heller var tålmodig eller forventede noget. Hun relaterede ikke til fortid eller fremtid eller nutid. Hun sad kun der med sin årtusinde eksistens og ro. Stille og urørlig, intet kunne rokke hende, hun var så umådelig stærk og så lille og spinkel. Ingen og intet kunne skade hende, hendes styrke var umådelig og hun gjorde intet ud af sig, hun bare sad i anonymitet og var.

 

Jeg var hende og mærkede mig selv som hende, så iagttog jeg hende igen udefra og blev igen mig selv i den krop jeg har her og nu, med en 20 cm bred blå skinnende klar og transparent aura som lyste af klar transparent blå renhed.


Det gjorde et stort indtryk at opleve min urgamle tidløse eksistens.

 

Tak fordi du læste min historie.
Kærlig hilsen
Marianne

 

 


Copyright ©  - Merete Gundersen   -  www.siqintelligens
   -   All rights reserved.

siqintelligens.dk - Implementeret af ComSupport Gruppen - Admin