Rejsen til den Gyldne By

Af Mariah Nielsen 2004
Copyright©

 

 

Da jeg i sommeren 2003 hørte om Den Gyldne By, i forbindelse med et fremtidigt byggeprojekt, fik jeg en stor lyst til at male byen, jeg følte simpelthen, at jeg "kendte" den.
Mens jeg en dag sad og malede byen, fik jeg kontakt med en rummand, som gav mig nogle meget fine beskeder. Han fortalte, at byen allerede eksisterer på den anden side, og at den planlagte her på jorden, er en "afspejling" af den allerede eksisterende, samt at deres plan om en Gylden By, er en impuls givet af dem, som en del af den store plan.

Jeg var slet ikke i tvivl om, hvordan byen på den anden side så ud, og jeg malede en stor rund kuppel-bygning i midten, omkranset af små gyldne kuppelbygninger. Gyldent og lysende. Jeg lagde dog oplevelsen fra mig.
Der gik nu nogle uger, indtil jeg en dag skulle have en regression af min kæreste.
Jeg havde nogle bestemte temaer, som vi var inde på, men inden jeg kom tilbage til det liv, som relaterede til problemstillingerne, kom der to store smukke engle, og tog mig med op i himlen. Det var Gabriel og Rafael, og de tog mig med ud på den smukkeste og mest fantastiske oplevelse.


Rejsen til Byen:

Vi flyver op til Den Gyldne By, som jeg føler jeg bare kender så godt.
Byen er gylden og skabt af runde kuppelformede huse, små kuppel- formede rum omkranser et større, præcis som jeg havde malet få uger før, og det undrer mig slet ikke, tingene falder ligesom på plads for mig.
De vil vise mig noget dernede, og sammen flyver vi ind i byen.
Nu kommer vi ind i et stort rum, det er midten af bygningen, det store kuppelrum.
Der er et gyldent lys alle vegne, som var byen lavet af æterisk, lysende guld. Den vibrerer og er i en løs flydende form ligesom, vibrerende og æterisk.
 
I midten af rummet står en fontæne. Den smukkeste fontæne man kan forestille sig, enkel og lysende, og i midten er der en gylden gral, hvori der løber det reneste og smukkeste æteriske, lysende vand igennem.
Der er helt lyst overalt, og der er den mest fantastiske energi.
Jeg får at vide, at Fontænen symboliserer Livskilden, det evige lys, Guds lys, det evige liv. Jeg er fuldstændig rørt og overvældet, det er så smukt! Så sandt, så sandt føles det!

Bag ved er der små mindre kupler, ja hele vejen rundt om det store kuppelrum, og hvert af disse rum, er sjælens rum. Alle som hører til her, har et sjæls- rum i byen, og de symboliserer vores sjælsstemning, lige her og nu.
Englene trækker mig hen til mit rum, hvor de viser mig, hvordan der ser ud lige nu. Der er helt mørkt, og jeg får en følelse af opgivelse, og der er umiddelbart ikke særlig rart. Jeg mærker, at det er en midlertidig stemning, som en mørk tåge der fylder rummet. Englene viser hvordan jeg kan gå ind og rense mit sjæls- rum. Den ene viser mig, at jeg kan sætte mig ned og bede om lyset igen, og den anden stiller sig bagved med hænderne strakt ud til siderne, som et gyldent kors, og tager imod Guds kærlighed. Imens dette foregår, ser jeg hvordan mørket bliver afløst af lys og glæde igen, med start nede fra gulvet og opefter.
(Som når tåge letter.)
De viser mig, at jeg skal puste på det mørke, der nu kun sidder i loftet, samtidig med at jeg tager Guds lys ind i mit kronechakra og lukker op, så forsvinder mørket!

De siger også, at jeg skal tro på mirakler!
Vi flyver nu ud over byen, englene og jeg, og jeg bliver ligesom renset i lyset af byen. Jeg ser, at der er mange af disse store kuppel- rum, med små omkring, virkelig mange, i sandhed en gylden by.
Jeg er nu henne ved fontænen igen, og går op i den, op i den gyldne gral der er, og lader det æteriske, lysende vand strømme op igennem mig. Jeg kan ikke se englene mere og bliver lidt ked af det, men de siger til mig:
 "Elsk englene inde i dig selv, elsk dig selv som du elsker englene,
du er en engel på jorden, som skal i gang med din store opgave nu."
De siger også noget, om den smerte jeg oplever, at det er en vej til lyset.
 "luk dig op, og bed om hjælp."
 
Jeg forlader fontænen og går ud i byen. Inde i midten af byen, er der en stor gylden stråle, en søjle af Guds lys. Jeg går ind i midten af søjlen og bliver løftet, belivet og opladet på smukkeste vis. Jeg får lyst til, at spørge om min kæreste vil med derind, og det vil han gerne. Vi danser rundt og føler os lykkelige og frie......
Imens er der en masse mennesker, som er samlet rundt omkring os, deriblandt flere mennesker som jeg kender her på jorden, og som betyder utrolig meget for mig. Det er som om, det er vores "familie", der vi kommer fra
, et sted vi kender så godt.

Jeg ser en meget smuk pige i kredsen, som jeg er meget draget af, og jeg taler lidt med hende, det er telepatisk vi taler sammen. Hun hedder "Ellisar" eller noget lignende. Hun siger til mig, at hun er mig på den anden side, og det føltes helt naturligt og selvfølgeligt.

De puffer nu min kæreste og mig ind i midten af lyskilden, og rækker armene op i luften, som om de sender os godt af sted, op i luften og væk fra byen.
Vi flyver væk, og ser byen oppefra, det er meget, meget smukt det hele!
Efter denne rejse er jeg fuldstændig opfyldt af kærlighed, og føler en sådan indre ro og tillid til, at alt det jeg går igennem, er helt som det skal være. Jeg mærker, at de er der for at hjælpe mig, hvis jeg blot åbner op og beder om hjælpen. Jeg har grædt utrolig meget under hele rejsen, simpelthen af at mærke den fantastiske rene og lyse kærlighed der er til stede, det var bare så stort og smukt!

 
 


Mariah Nielsen, arbejder med spirituel børn, er healer og terapeut.
Du kan kontakte Mariah på
mariah@vip.cybercity.dk

 

Copyright ©  - Merete Gundersen   -  www.siqintelligens   -   All rights reserved.

siqintelligens.dk - Implementeret af ComSupport Gruppen - Admin